WoWpark - Tickets

Tickets

Koop snel en eenvoudig je tickets online voor een van onze WoWparken!


Het WoWpark privatiseren

Wens je het WoWpark privé af te huren of ben je op zoek naar een originele teambuilding formule? Dan ben je bij WoWpark aan het juiste adres!
Een teambuilding, een verjaardagsfeestje, een vrijgezellenfeestje, een communie, eens gek doen met de jeugdbeweging? Het zijn allemaal unieke gelegenheden die gevierd moeten worden!
Beleef een onvergetelijke tijd in het WoWpark en daag elkaar uit op het leukste hindernisparcours op water.

Je kan het volledige aquapark privé afhuren voor 700 EUR per uur. Het maximum aantal deelnemers per sessie is beperkt tot 100 personen.
Wij bieden tevens de mogelijkheid om het aquapark privé af te huren buiten de normale openingstijden.

Perfect combineerbaar met barbecue, andere spel- en sportactiviteiten in en rond het park, een leuke fotoshoot, een liveband, ... .

Interesse om het WoWpark te privatiseren? Stuur dan snel een mailtje naar wow@wowpark.eu met jouw verzoek en wij bekijken samen met jullie de verschillende mogelijkheden!

Opgelet! Alle deelnemers moeten kunnen zwemmen.
Het dragen van een reddingsvest is verplicht.

Meer info?
wow@wowpark.eu
Follow us on Facebook


Vul je informatie in

Vul dit veld in.
Vul dit veld in.

Vul een correct e-mail adres in.
E-mail adressen moeten hetzelfde zijn.

Vul een correcte geboortedatum in.
Kies een land.

Vul dit veld in.

Vul dit veld in.
Vul dit veld in.


Laat ons weten hoe je WoWpark hebt leren kennen.


Je moet akkoord gaan met de voorwaarden.


Je moet akkoord gaan met de voorwaarden.
1. De deelnemer ten allen tijde een zwemvest zal dragen en zich aan de andere (veiligheid)regels van het WoWpark zal houden
2. De deelnemer de instructies van de begeleiders ten allen tijde zal respecteren en opvolgen. Het niet naleven van deze regels kan leiden tot een verwijdering uit het park
3. De deelnemer beseft dat een waterpark risico's op kwetsuren met zich kan meebrengen en de deelnemer zich zo zal gedragen dat deze risico's zoveel mogelijk worden vermeden
4. De deelnemer minstens 25 meter zelfstandig kan zwemmen en een basis watergewenning heeft gehad in het verleden
5. De deelnemer zich in een goede fysieke gezondheid bevindt welke een dergelijke activiteit toelaat
6. De deelnemer zal zijn bandje niet ruilen tijdens de sessie (deelname is STRIKT PERSOONLIJK en geldt voor 1 persoon)
7. Indien het WoWpark wegens onvoorziene omstandigheden (storm, overmacht, technische problemen, …) niet kan open zijn op het door de deelnemer gereserveerde uur, dan zal het WoWpark kijken om een voucher te bezorgen welke recht geeft op een gelijkaardige sessie WoWplezier op een ander moment tijdens dewelke het WoWpark wel geopend is en beschikbaarheid heeft. Er worden geen bedragen teruggestort.
8. Indien de deelnemer niet opdaagt op het door hem/haar gereserveerde uur, dan verliest de deelnemer automatisch zijn beurt en heeft de deelnemer geen recht op vergoeding
GDPR
Uw persoonsgegevens worden door WoWpark cvba verwerkt, voor klantenbeheer op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw bestelling/aankoop en voor direct marketing (om u nieuwe producten of diensten aan te bieden) op basis van ons gerechtvaardigd belang om te ondernemen. Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het ons dat mee te delen op wow@wowpark.eu . Via dat adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen. Als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw gegevens verwerken, kan u zich wenden tot de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

By using this website, you agree that we use cookies.   Close