WoWpark - Contact

Groepen

Hieronder alle info over groepen!

PARTICULIEREN

Vrijgezellenfeestjes
Zin om een leuk vrijgezellenfeestje te organiseren? Kom dan naar WoWpark De Gavers en bezorg de Groom of Bride to Be een onvergetelijke WoW-ervaring!

Jeugdverenigingen
Op zoek naar een leuke activiteit voor je jeugdbeweging? Nog geen idee wat jullie gaan doen op kamp? Daag elkaar uit op het leukste hindernisparcours op water en beleef een onvergetelijke tijd samen met je jeugdvereniging!

Sportverenigingen
Krijg je maar niet genoeg van de trainingen met je sportvereniging? Kom dan extra trainen op onze verschillende obstakels op water! Ideaal om in topvorm te blijven en je team uit te dagen op het water.

Verjaardagsfeestjes
Een verjaardag te vieren? Dan is WoWpark the place to be! Maak er samen een spetterend avontuur van op het leukste opblaasbare waterpretpark in België!

Andere gelegenheden
Een verrassingsfeestje, een communie of lentefeest, een fotoshoot, een jubileum, ... elke gelegenheid is een reden om naar WoWpark De Gavers te komen springen! Jong én oud is welkom.

Vanaf 20 personen geniet je van het voordelig groepstarief!

RESERVEER JE TICKETS:
Groepen kleiner dan 20 personen (9,90/ticket)
Groepen vanaf 20 personen (8,50/ticket)


SCHOLEN

Op zoek naar een originele locatie voor een sportdag of unieke schooluitstap? WoWpark De Gavers biedt maar liefst 2000m2 waterpret met tal van opblaasbare springkastelen en drijvende hindernisbanen!

Dé ideale activiteit om samen met je school of klas te beleven en perfect combineer met tal van andere activiteiten in het Provinciaal Domein De Gavers!

Scholen genieten van een speciale actieprijs van 6 EUR per persoon.

RESERVEER HIER JE TICKETS


BEDRIJVEN

Ben je op zoek naar een originele teambuilding of een locatie voor jullie volgende personeelsfeest? Dan ben je bij WoWpark De Gavers aan het juiste adres!

Ons gespecialiseerd eventteam staat vol enthousiasme klaar om voor jullie de leukste op maat gemaakte teambuildingformules uit te werken!

Perfect combineerbaar met tal van andere activiteiten in De Gavers!

Vul hieronder het contactformulier in of stuur ons een mailtje naar wow@wowpark.eu voor meer info en wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk!

Voer je bedrijfsnaam in.

Voer je telefoon nummer in.
Voer een correct e-mail adres in.

Voer de gewenste datum in.
Voer een tijdstip in.

Geef het aantal personen in.


By using this website, you agree that we use cookies.   Close