FAQ

Veel gestelde vragen, met antwoorden.

Kunnen we het park ook bezoeken bij minder mooi weer (bewolkt, regen, …)?

Natuurlijk, het park stelt wetsuits ter beschikking (eigen wetsuits mogen ook) zodat iedereen kan genieten van een goede gevoelstemperatuur. Enkel bij hevige onweders zal het park sluiten. (Zie Facebook voor meer info)

Vanaf welke leeftijd mogen we op het park?

WoWPark is toegankelijk voor jong én oud. Iedereen moet verplicht een reddingsvest dragen. Elk kind jonger dan 8 jaar oud moet begeleid zijn door een volwassenen én moet passen in de reddingsvest. Toezichthouders houden dit nauwlettend in de gaten en staan in voor de algemene veiligheid

Hoelang duurt een sessie?

Een sessie start telkens stipt op het uur en duurt 50min. Nadien zijn er 10 minuten om het park te verlaten en de volgende groep toe te laten.

Kunnen we verschillende sessies na elkaar boeken?

Dit kan inderdaad. Hoewel een uur reeds best vermoeiend kan zijn, kan men boeken voor meerdere sessies. Personen ontvangen dan 2 armbandjes en moeten na 50min ook het park verlaten en dan terug starten met de volgende groep.

Kunnen we het park privatiseren?

Groepen vanaf 70 personen kunnen het park privaat afhuren. (Aanvragen op maat worden natuurlijk ook behandeld)

Wat moeten we praktisch voorzien?

Wees voorbereid. Kom in zwemkledij of breng zwemkledij mee en kleed je om ter plaatse. Vergeet ook je handdoek niet alsook je zonnecrème bij mooi weer

Mogen we filmen op het park?

Gebruik van GoPro is toegelaten op het park na aanvraag ter plaatse en mits respect voor de andere deelnemers op het park.

Op welke locaties kunnen we genieten van het WoWpark?

In België kan dit op het provinciaal domein van de Gavers te Geraardsbergen en op het Klein Strand te Jabbeke

Moeten we ingang betalen om op het domein te komen?

Het Provinciaal domein van de Gavers is GRATIS toegankelijk voor het publiek. Er zijn talrijke gratis en betalende activiteiten mogelijk ter plaatse. Voor meer info surf naar: https://oost-vlaanderen.be/ontspannen/recreatiedomeinen/de-gavers.html . Er is ook gratis parking aan het domein. Het Klein Strand te Jabbeke is op bepaalde uren enkel tegen betaling (5euro) toegankelijk MAAR OP VERTOON VAN JE REGISTRATIE VOOR WOWPARK KUN JE HET DOMEIN GRATIS BETREDEN. Anders zal 5euro worden aangerekend welke IN MINDERING ZAL GEBRACHT WORDEN VAN JE BEZOEK AAN WOWPARK NA AFGIFTE VAN JE BETAALDE INKOMTICKET. Met andere woorden het bezoek aan het domein Klein Strand is GRATIS voor gebruikers van het WoWpark. Bovendien zijn ook hier andere activiteiten mogelijk (zoals waterski,…) en is er gratis parking aan het domein zelf.
http://www.kleinstrand.be/
http://www.waterskischoolkleinstrand.be/
https://www.accorhotels.com/gb/hotel-A231-ibis-budget-brugge-jabbeke/index.shtml
https://www.holidaysuites.be/nieuwe-vakantiebestemmingen/klein-strand-jabbeke/